• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання Школи лідерів та Школи волонтерів

Засідання Школи лідерів та Школи волонтерів

2016-03-02

2 березня 2016р. до актової зали відділу освіти Олександрійської райдержадміністрації на чергове засідання районної Школи лідерів та Школи волонтерів прибуло 46 слухачів.

Розпочалося засідання з тренінгу «Зроби свій вибір сам» ( в рамках проекту «Пазл здоров’я»), який провела методист ЦДЮТ Щербатюк І.І.

Далі на підставі аналітичних матеріалів, фактів, статистичних даних, розповідей потерпілих та оцінок експертів методист ЦДЮТ Демченко А.О поінформував слухачів районної Школи лідерів та Школи волонтерів про ймовірні ризики та шляхи запобігання потрапляння в ситуації, пов’язані з торгівлею людьми.

Методист ЦДЮТ Гавриленко Н.І. провела майстер-клас по виготовленню ляльки-бажанки до дня 8 березня.

Наступним питанням порядку денного став перегляд з подальшим обговоренням презентацій, відеороликів, буклетів та інших матеріалів щодо реалізації проекту «Пазл здоров’я», «Лідер +» та «Школа демократії».

На останок лідери ради євроклубів під керівництвом директора ЦДЮТ Демченко О.В. визначились із участю в найближчих обласних та районних заходах з реалізації довготривалого проекту «Європа без кордонів».

/Files/images/DSCN0047.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 263

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.