• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Базовий тренінг «Молодіжний працівник»

Базовий тренінг «Молодіжний працівник»

2017-10-31

З 31.10 по 02.11.2017 методист ЦДЮТ Балагурова О.В. взяла участь у Базовому тренінгу Програми «Молодіжний працівник», що проходив на базі Центру розвитку національних культур «Єдина родина» у м. Кропивницькому. Участь у тренінгу взяли: лідери та активісти громадських та благодійних організацій, які працюють з молоддю; державні службовці, відповідальні за реалізацію молодіжної політики на місцевому та регіональному рівні; працівники інших організацій, залучених до роботи з молоддю.

Впродовж трьох днів учасники тренінгу працювали за програмою, яка складалась з трьох модулів:

1. Молодіжна політика і молодіжна робота.

2. Громада і молодіжна робота в громаді.

3. Компетенції молодіжного працівника.

У захоплюючій атмосфері професіональні тренери з Кропивницького, Харкова та Києва навчали учасників основам молодіжної політики, її значенню для громади та компетенціям, необхідним молодіжним працівникам для ефективної роботи. Програма тренінгу була насиченою та цікавою. Учасники отримали максимум практичних та теоретичних знань, масу позитивних емоцій та приємних вражень.

Базовий тренінг «Молодіжний працівник» - це унікальна можливість підвищити професійний рівень людей, які працюють з молоддю, та сприяти збільшенню кількості молоді, яка бере участь у формуванні молодіжної політики.

/Files/images/311017_molodjniy_pratsvnik/1.jpg/Files/images/311017_molodjniy_pratsvnik/2.jpg/Files/images/311017_molodjniy_pratsvnik/3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 237

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.