• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Сесія Олександрійського районного парламенту дітей

Сесія Олександрійського районного парламенту дітей

2016-04-11

11 квітня 2016 року в приміщенні відділу освіти відбулася чергова сесія Олександрійського районного парламенту дітей, в роботі якої взяли участь 28 депутатів районного парламенту дітей.

Програма сесії була досить різноплановою та насиченою. На початку про хід виконання рішення попередньої сесії районного парламенту дітей та про роботу парламенту в міжсесійний період доповідала голова Олександрійського РПД Бугайченко Каріна.

Далі методист ЦДЮТ Щербатюк І.І. провела тренінг на тему: «Ґендер - це цікаво», під час якого орієнтувала юних депутатів на усвідомлення абсолютної цінності прав чоловіків і жінок, свободи особи; допомогла осмислити власну значущість та здатність впливати на ґендерну ситуацію в оточуючому середовищі.

Методист ЦДЮТ Демченко А.О. під час проведення тренінгу «Медіаграмотність» наголосив парламентарям про важливість критично міркувати, фільтрувати завідомо неправдиву інформацію, не довіряючи сумнівним джерелам; навчав учнів замислюватися над тим, що вони дивляться, бачать, читають, аджемедіаграмотність заключається в розумінні того, що тільки достовірна інформація є цінною. А також розповів, як критично оцінювати і створювати повідомлення різних жанрів та як розуміти і аналізувати складні процеси функціонування медіа у суспільстві.

Методист ЦДЮТ Гавриленко Н.І. провела майстер-клас «Кролик для Великоднього яйця». Цей цікавий подарунок, зроблений своїми руками може неабияк порадувати близьких на Великдень.

Завершилася зустріч лідерів самоврядування плануванням і обговоренням шляхів реалізації учнівських проектів «Галерея героїв Кіровоградщини», «Ордени і медалі в моїй родині», «Лідер+» , акції «Let’s do it, Ukraine!» та найближчих заходів на квітень-травень місяць.

/Files/images/rpd_110416/1.jpg/Files/images/rpd_110416/2.jpg/Files/images/rpd_110416/3.jpg/Files/images/rpd_110416/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.