• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Кіровоградщина продовжує впроваджувати у виховний процес патріотичну складову.

Кіровоградщина продовжує впроваджувати у виховний процес патріотичну складову.

2016-02-10

10 лютого 2016 року у Кіровоградській обласній державній адміністрації відбулося засідання обласного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді, у якому взяли участь заступник голови Кіровоградської обласної ради І.Степура, начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації В.Таборанський, керівники та координатори обласного, районних та міських центрів національно-патріотичного виховання дітей та молоді.
Олександрійський районний координаційний центр національно-патріотичного виховання на цьому зібранні представляв Демченко А.О., методист ЦДЮТ.

Учасники засідання розглянули питання щодо спільних дій в рамках виконання плану заходів обласного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 рік, обговорили питання активізації національно-патріотичного виховання учнівської молоді, окреслили першочергові завдання з виконання заходів Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Кіровоградській області.

Керівник обласного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді О.Вєтров та директор комунального закладу “Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства, спорту та екскурсій учнівської молоді” А.Лісота презентували досвід набутий у проведенні в області дитячо-юнацької військово-патріотичної гри “Сокіл” (“Джура”)”, проекту “Захисник Кіровоградщини” та особливості їх проведенняу 2016 році. У лютому-березні буде організовано кущові семінари практичного спрямування, на яких вивчатимуться кращі методики впровадження національно-патріотичного виховання. Окремо керівник обласного координаційного центру зупинився на питані формування матеріально-технічної бази та фінансування заходів, присвячених національно-патріотичному вихованню дітей та молоді.

Пропозиціями щодо реалізації у 2016 році туристсько-краєзнавчої експедиції “Україна — земля Героїв” поділився представник молодіжної громадської організації “Січ” Роман Бойко. У рамках експедиції планується відзняти цикл відеосюжетів про героїв національно-визвольної боротьби початку ХХ століття та кіровоградців — учасників АТО.
За результатами засідання прийнято рішення про координацію діяльності центрів національно-патріотичного виховання дітей та молоді шляхом проведення онлайн-спілкування, кущових навчально-тренувальних семінарів, надання допомоги фахівців організацій та закладів, що увійшли до складу обласного координаційного центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді у проведенні районних, міських заходів, змагань та інформаційно- роз'яснювальної роботи серед молоді.Підсумок роботи за 2016 рік передбачається підвести 14 жовтня під час святкування Дня Захисника України.

/Files/images/10.02.16.jpg/Files/images/10.02.16р.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.