• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання Школи лідерів та волонтерів

Засідання Школи лідерів та волонтерів

2015-11-20

20 листопада до актової зали відділу освіти Олександрійської райдержадміністрації на чергове засідання районної школи лідерів та волонтерів прибуло 27 слухачів. Розпочалось навчання активістів із тренінгу «Духовні цінності – основа творчого довголіття», який провела методист ЦДЮТ Щербатюк І.І.

Далі разом з методистом ЦДЮТ Демченком А.О. слухачі навчалися планувати один день із життя школи, а саме – розробляли план заходів до дня інвалідів та Міжнародного дня волонтера. Працювали у 4 групах, а потім кожна група презентувала свої ідеї та доводила неодмінність проведення саме їх заходів для самоутвердження та самореалізації людей з обмеженими фізичними можливостями.

Наступним на засіданні був майстер-клас по виготовленню новорічних прикрас від методиста ЦДЮТ Н.Гавриленко.

Лідери та волонтери постійно здійснюють просвітницьку діяльність серед своїх однолітків щодо профілактики шкідливих звичок і тому наступним питанням порядку денного став перегляд відеороликів та презентації про негативний вплив на організм людини енергетиків, алкоголю та тютюну. А домашнє завдання для слухачів – сформувати власну добірку матеріалів (буклетів, інформаційних листівок, презентацій, відеороликів, стіннівок тощо) з питань профілактики шкідливих звичок, що є одним із пунктів реалізації проекту «Пазл здоров’я».

По реалізації проекту «Лідер +» учасники засідання з допомогою методиста Щербатюк І.І розучили кілька цікавих музично-танцювальних анімацій для школярів молодшого та середнього віку.

На останок лідери та волонтери визначалися з цікавим та змістовним проведенням зимової школи на новорічно-різдвяних канікулах.

/Files/images/shkola_lderv_201115/1.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/2.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/3.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/4.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/5.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/6.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/7.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/8.JPG/Files/images/shkola_lderv_201115/9.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.