ЗНАЙДИ ДОБРО В СОБІ (відео)

2014-12-03


В Олександрійському районі вже стала традиційною благодійна акція «Добро починається з тебе». Так, і цьогоріч 3 грудня вихованці Центру дитячо-юнацької творчості та районного парламенту дітей відвідали із концертом мешканців геріатричного пансіонату зі спеціальним відділенням в Олександрії.


У актовій залі зібралися і жителі закладу, і його працівники. Старенькі вдягнулися по-святковому, видно було, що приїзд дітей для них - дійсно свято. Директор пансіонату Віталій Скляровський та організатор культурної діяльності Інга Піронкова привітали юних артистів, розповіли про роботу закладу, про труднощі, які він переживає у цей непростий час. Хвилювалися всі і з нетерпінням чекали на концертну програму … До речі, сценарій діти написали самі! Ведучим Марії Сиротюк (Користівська ЗШ) та Сергію Сергійовичу Кривоконю (Недогарський НВК) не було соромно за артистів, бо номери в їхньому виконанні надзвичайно яскраві й цікаві. Гарні пісні виконали Вікторія Рикова, Анастасія Дримченко, Аліна Омельяненко (Головківська ЗШ І-ІІІ ст., керівник Вікторія Бутова). А запальні танці, що зірвали шквал оплесків присутніх, подарували учасники хореографічного колективу «Вікторія» при Користівській ЗШ І-ІІІ ст (керівник Віта Швець). На завершення програми хоровий колектив Головківської школи виконав пісню «Не отнимайте солнца у детей». Зі сльозами на очах щиро дякували мешканці пансіонату за повагу й запрошували приходити до них іще.


Доброта та милосердя – це два крила, на яких тримається людство. Пишаємося тим, що нашим вихованцям удалося підняти настрій стареньким одиноким людям, порадувати їх.


Від імені слухачів районної школи лідерів і волонтерів дякуємо за підготовку та проведення благодійної акції «Добро починається з тебе» директору Головкіської ЗШ І-ІІІ ст. Курупу А.Д., керівникам хореографічного колективу «Вікторія» Швець В.П., вокального гуртка Бутовій В.В., директору геріатричного пансіонату зі спеціальним відділенням у м.Олександрія Скляровському В. Я. та всім учасникам акції.

http://alnews.com.ua/video/10779-ne-zalishilisya-bajjduzhimi

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi

  • Хаски

    2014-12-09 12:03:38

    Дуже яскраво!...

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.