• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування

Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування

2014-11-05

Цілеспрямована робота щодо створення умов для розвитку та підтримки соціально-активної молоді - дієва, змістовна та результативна! З 28 по 30 жовтня 2014 року у місті Києві відбувся Всеукраїнський збір лідерів учнівського самоврядування. До участі в заході було запрошено представників обласних рад учнівського самоврядування та координаторів майже всіх обласних осередків України. Всі дійства відбувалися на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, Київського Палацу дітей та юнацтва та Українського державного центру позашкільної освіти.

Приємно відзначити, що в складі делегації Кіровоградської області була депутат Олександрійського районного парламенту дітей, учениця Користівської ЗШ І-ІІІ ст. Марія Сиротюк. Очолювали делегацію: Кордонська Л.М. – заступник директора з виховної роботи Кіровоградського обласного ЦДЮТ та Хлєбнікова К. В.– координатор Кіровоградського обласного парламенту дітей.

Всі три робочі дні пройшли в атмосфері щирої доброзичливості, плідної співпраці та відвертого патріотизму. Учасники Всеукраїнського збору лідерів зазначили цікаві ідеї та проекти патріотичного спрямування, серед яких «Книга звитяги Євромайдану» - проект запропонований Тернопільською обласною асоціацією «Авангард», «Ім’я героя на карті України» - проект лідерів дитячого самоврядування Дарницького району, «Крила захисту» - соціальний проект Житомирської ради старшокласників, «Воїнам України присвячується» - відеозвернення до бійців, що знаходяться в зоні АТО представників Хмельницької області, «Україна єдина» - благодійний аукціон дитячих робіт делегатів від Кривого Рогу.

Акція делегації нашої області - «Гімн нас єднає»,- що була представлена головою Кіровоградського обласного парламенту дітей Сергієм Романескулом, також привернула особливу увагу аудиторії. Зміст акції полягав в одночасному виконанні Державного Гімну України дітьми та підлітками по всій території Кіровоградської області. Однією із умов проведення була наявність національної символіки. За результатами акції було створено відеоролик, який і був представлений на з’їзді. Приємно зауважити, що під час відеозвіту цього дійства всі учасники стоячи, з правою рукою на серці, паралельно до ролика виконували Державний Гімн. Це свідчення того, що справжній патріотизм не приховаєш.

Захід, обрамлений червоною стрічкою патріотизму та єдності країни, став гармонічним поєднанням багатого внутрішнього світу особистості лідера з цілком конкретними та реальними діями, що ведуть суспільство до кращого життя.

/Files/images/zbyir_lyideryiv/3.JPG/Files/images/zbyir_lyideryiv/1.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.